Nikoline Visholm

portfolio

Jeg er multimediedesigner (studerende fra KEA, 2016-18) med særlig interesse for grafisk design og marketing; herunder planlægning samt udarbejdelse af content til SoMe samt video.

Jeg er 23 år og bosat i Vanløse sammen med min kæreste, Tobias. Som person er jeg meget detaljeorienteret, struktureret, ambitiøs og med en glad og imødekommende udstråling. Jeg er perfektionist med et stort P og har stor ordenssans og overskud. Disse kompetencer “smitter af” på mit arbejde og jeg er ivrig efter nye opgaver.

Jeg har altid været kreativ og gået op i design og indretning. Som lille troede jeg, at jeg skulle være arkitekt eller indretningsarkitekt. Privat kan jeg godt være lidt af en skør fisk og nyder godt af selskab, hvor jeg kan være mig selv.

NYESTE PROJEKT

Magasinlayout & procesdokumentation

Til vores valgfagseksamen i Grafisk Design kom vi ind på magasinlayout. Her skulle vi dokumentere processen og de valg vi tog os ifht. design, inden vi sidst i forløbet skulle opstille det endelig magasin i en valgfri genre.

Multimediedesigner

 

Som multimediedesigner har jeg kompetencer inden for et bredt fagområde, herunder grafisk design, visuel kommunikation og marketing, videoproduktion og udarbejdelse af mock-ups til bl.a. app-udvikling. Med min forståelse for kodning af hjemmesider (HTML, CSS, WordPress), giver det mig indsigter i, hvilke grafiske ideer der i praksis kan lade sig gøre at implementeret.

Derudover har jeg fået forståelse for at finde og analysere virksomhederes konkurrenter og hvordan den enkelte virksomhed kan skille sig ud.

Design & business med speciale i kommunikation & design

Som en overbygning til min Multimedie Design Uddannelse, læser jeg en PBA i Design og Business med Speciale i kommunikation og medier.

PBA i Design og Business er en kombinations uddannelse, der binder flere forskellige områder sammen i en tværfaglig forståelse

En Communication Designer har tværfaglige færdigheder i strategi + medievidenskab + retorikvisuel design

For at dygtiggøre mig inden for netop dét jeg brænder for, har jeg valgt valgfag i Grafisk Design og Magasin Layout.

Kontakt mig

Du skal ikke tøve med at kontakte mig, hvis du har interesse i et samarbejde med mig eller på anden vis finder mit arbejde interessant. 

– Nikoline Visholm

  • +45 22 13 28 24
  • nikoline.visholm@hotmail.com

Dét ved de færreste om mig

Årets smil

I folkeskolen vandt jeg i kategorien "årets smil". Så mangler I en venlig sjæl med et charmerende smil og et ønske om en stilling inden for multimedieverdenen, skal du ikke tøve med at kontakte mig.

ELSKER kaffe

Ja, det er efterhånden en kliche, at kunne sige, at man elsker kaffe. Jeg begyndte helt som lille (mælk med kaffe), fordi jeg synes min mor så sej ud, når hun sad med en kop kaffe. Kaffeduften minder mig i virkeligheden nok mest om en hyggelig lørdag morgen med varme boller og et spil 500.