Kontakt

Kontakt

KONTAKT

CVR-nr. 40613595

multimedie designer

Jeg er uddannet multimedie designer på KEA i 2018, hvor jeg fik kompetencer inden for et bredt fagområde. Herunder grafisk design, visuel kommunikation og marketing, videoproduktion og udarbejdelse af mock-ups til bl.a. app-udvikling.

Med min forståelse for kodning af hjemmesider (HTML, CSS, WordPress), har jeg indsigter i, hvilke grafiske ideer der i praksis kan lade sig gøre at implementere.

Derudover har jeg forståelse for at finde og analysere virksomheders konkurrenter og hvordan den enkelte virksomhed kan skille sig ud.

PBA i design & business

Efter multimedie design søgte jeg ind på én af KEA’s top-up uddannelser. En professionsbachelor i business og design med speciale i kommunikation og medier.

Jeg færdiggjorde min bachelor i januar 2020.

Virksomheder

I august 2019 startede jeg min virksomhed Grafisk Design v/Nikoline Visholm. Find mine kontaktoplysninger ovenfor og/eller tag et ekstra kig på mine projekter her.

I apri 2020 fik Karen-Elisabeth Gadtoft og jeg idéen om at starte vores eget online madmagasin, som vi allerede gik i luften med den 1. maj 2020. Madmagasinet er gratis og går under navnet Gadtoft & Visholm.