Kontakt

Grafisk design v/ Nikoline Visholm

KONTAKT

CVR-nr. 40613595

Grafisk design v/ Nikoline Visholm

KONTAKT

CVR-nr. 40613595

Baggrund

Jeg er uddannet MULTIMEDIE DESIGNER på KEA i 2018, hvor jeg fik kompetencer inden for et bredt fagområde. Herunder grafisk design, visuel kommunikation, marketing, videoproduktion og udarbejdelse af mock-ups til blandt andet hjemmeside- og app-udvikling.

Med min forståelse for kodning af hjemmesider (HTML, CSS, WordPress), har jeg indsigter i, hvilke grafiske idéer der i praksis kan lade sig gøre at implementere. Derudover har jeg med min uddannelse forståelse for at finde og analysere virksomheders konkurrenter og hvordan den enkelte virksomhed kan skille sig ud.

Efter multimedie design tog jeg én af KEA’s top-up uddannelser: En PROFESSIONSBACHELOR I BUSINESS OG DESIGN med speciale i kommunikation og medier. Her besluttede jeg mig for alvor for den retning jeg ville fokusere på; grafisk design.

Jeg færdiggjorde min bachelor i januar 2020, hvorefter jeg siden har arbejdet fuldtid i egen virksomhed som selvstændig.

privatlivspolitik

privatlivspolitik

VÆRD AT VIDE
Når du kontakter mig via mail eller telefon, tillader jeg mig at gemme dit telefonnummer og/eller e-mail samt dit navn. Ligeledes gemmer jeg vores korrespondancer uanset, om vi indgår et samarbejde eller ej. Ønsker du ikke, at jeg gemmer dine oplysninger, sletter jeg dem selvfølgelig med det samme. 

VORES SAMARBEJDE
I starten af vores samarbejde, noterer jeg de ønsker og tanker ned, som du selv har gjort dig. Dette gør jeg for bedst muligt at danne mig et overblik over dine ønsker og dermed at undgå, at vi misforstår hinanden.

DELING AF PROJEKT
Hvis jeg ønsker at dele det arbejde, som jeg har udført for dig på min hjemmeside og sociale medier, skal det selvfølgelig være med dit samtykke. Jeg respekterer et nej, men jeg vil selvfølgelig altid gerne vise mit arbejde frem til mulige fremtidige kunder. 

NÅR PROJEKT ER I MÅL
Når jeg har udført en opgave for dig, gemmer jeg mit arbejde sikkert på en ekstern harddisk. Dette er en sikkerhed for dig og mig.  

HVEM HAR ADGANG TIL DINE OPLYSNINGER?
Det er kun mig, som har adgang til dine oplysninger og disse videregives ikke uden dit samtykke.