• Grafisk tilrettelæggelse, Kreative Chokolade Kreationer

  Kreative Chokolade Kreationer for hele familien er anden bog jeg har lavet for Shokochok. Her stod jeg for omslag, grafisk tilrettelæggelse og redigering af billeder, som Shokochok selv har taget. Det er anden bog jeg laver for dem og en fortsættelse af 100 Smagfulde Chokolader.

  Kommentarer lukket til Grafisk tilrettelæggelse, Kreative Chokolade Kreationer
 • Grafisk tilrettelæggelse, 100 Smagfulde Chokolader

  Jeg har lavet omslag og grafisk tilrettelæggelse for Shokochok, da de skulle have lavet deres bog 100 Smagfulde Chokolader. Det er den første af to bøger, som jeg har været på sammen med dem. Jeg har nemlig også stået for omslag og grafisk tilrettelæggelse af Kreative Chokolade Kreationer for hele familien.

  Kommentarer lukket til Grafisk tilrettelæggelse, 100 Smagfulde Chokolader
 • Grafisk tilrettelæggelse og omslag, Frie Fristelser II

  Ditte Julie Jensen ønskede at lave en fortsættelse af hendes Frie Fristelser. Derfor var ønsket, at jeg skulle tage udgangspunkt i opsætning fra den første bog, da Frie Fristelser II skulle udformes. Jeg har stået for både omslag og grafisk tilrettelæggelse af denne.

  Kommentarer lukket til Grafisk tilrettelæggelse og omslag, Frie Fristelser II
 • Grafisk tilrettelæggelse og omslag, Drejebog

  Jeg stod helt frit for design og omslag af denne Drejebog for Ditte Julie Jensen. Designet blev minimalistisk i rolige pasteller. Udover designet, var det også mig, som havde kommunikation til trykkeriet.

  Kommentarer lukket til Grafisk tilrettelæggelse og omslag, Drejebog
 • Grafisk tilrettelæggelse og omslag, Sommerdrømme

  Jeg har stået for grafisk tilrettelæggelse, omslag og kontakt til trykkeri på bogen Sommerdrømme af Ditte Julie Jensen. Derudover har jeg taget alle billeder i step-by-step guides i bogen – se billede nedenfor for eksempel. Sommerdrømme fra 2021 er en efterfølger af Vinterdrømme fra 2019.

  Kommentarer lukket til Grafisk tilrettelæggelse og omslag, Sommerdrømme
 • Grafisk tilrettelæggelse og omslag, Mærkedage

  Ditte Julie Jensen ønskede at lave en bog, som skulle indeholde alle året mærkedage og smækfyldt med opskrifter hertil. Ud af det kom Mærkedage, som jeg har stået for grafisk tilrettelæggelse, omslag samt kommunikation med trykkeriet.

  Kommentarer lukket til Grafisk tilrettelæggelse og omslag, Mærkedage
 • Grafisk tilrettelæggelse og omslag, Vinterdrømme

  I sommeren 2019 skulle jeg i praktik i forbindelse med mit studie på KEA, inden jeg blev færdig i januar 2020. Jeg startede hos Ditte Julie Jensen, hvor man må sige, at jeg fik noget af en læring. Første dag fik jeg et så stort projekt på mit bord som, at jeg skulle være med til at lave Dittes første bog hendes eget forlag og alene stå for omslag og grafisk tilrettelæggelse, selvom det var første større trykopgave, som jeg skulle være med på. Forlaget er noget jeg har fundet ud af, hvordan vi fik oprettet og ligeledes, hvordan vi fik ISBN-nummer, så vi kunne sælge den ind i butikker…

  Kommentarer lukket til Grafisk tilrettelæggelse og omslag, Vinterdrømme